Soms is het wat rustiger en hebben wij niets nieuws te melden. Soms hebben wij puppen en zijn wij druk met het verzorgen en foto's en filmpjes plaatsen op onze website en facebook. Soms hebben wij het druk met allerhande andere zaken en lijkt het of er niets veranderd op onze website. Elke dag zijn wij bezig met onze Duitse Doggen. Verzorgen van, eten, drinken, slapen, uitlaten, spelen in de wei, opvoeden, mopperen, opruimen, schoonmaken, verplegen, trainen en bezoeken en meedoen aan tentoonstellingen. Wij hebben een paar jaar geen puppen gehad en helaas zijn wij veel van onze oudjes verloren., dat hoort erbij maar maakt het niet minder verdrietig. Maar wij genieten nog steeds, of dat nu in het verleden, heden of in de toekomst zal zijn. En dat alles delen wij via deze website en facebook met jullie.

Wij proberen een dagboek te creëren met alles over het reilen en zeilen van de Duitse Doggen van 't Brökske. Het is toch mooi om terug te kijken naar je eigen Duitse Dog toen deze net geboren was, hoe ze samen spelen met broertjes en zusjes, hoe de gewichtjes elke week toenamen en hoe klein ze nog waren toen ze mee naar hun nieuwe huis gingen. Dit is een reden voor ons om deze website te laten groeien en uiteindelijk als een erfenis van de Duitse Doggen van 't Brökske achter te laten.

Voor de mensen die zich aan het orienteren zijn in de wereld van de Duitse Doggen, wij zijn altijd bereid om informatie te geven. Geheel vrijblijvend kan je ons op verschillende manieren bereiken.

Linda en Harm

Linda en haar Dogjes