Inmiddels zijn wij al ruim 7 jaar actief met aan Duitse Doggen gerelateerde zaken. Het houden van Duitse Doggen, het bezoeken van hondententoonstellingen, af en toe een nestje puppen en het onderhouden van contacten met andere mensen in de Duitse Doggen wereld.

Tegenwoordig is het gemakkelijk, via social media, om wereldwijd contacten op te bouwen en te onderhouden. Wij maken veel gebruik van facebook en u kunt ons daar volgen om meer actuele informatie te vinden. Natuurlijk vind u veel op onze website, die wij zeker niet willen opgeven, maar facebook gaat sneller. Onder het knopje contact kunt u ook een link naar onze facebookpagina's vinden.

Deze website is gericht op informatie over onze Duitse Doggen. Dus informatie over gezondheidsonderzoeken, planning, geboorte en opgroei van puppen, voormalige nestjes, uitslagen van tentoonstellingen en andere relavante informatie. Mocht u meer informatie willen, vragen hebben over Duitse Doggen, u kunt ons op verschillende manieren vinden en bereiken. Nogmaals, gebruikt u dan het knopje contact.

Wij nodigen u uit om onze website te bezoeken, rustig rond te kijken en eventuele vragen aan ons te stellen. Wij gaan niet uitleggen op deze website hoe het ras van Duitse Doggen is ontstaan, hoe het is om Duitse Doggen te houden of wat de raseigenschappen zijn. Daarover is op internet genoeg informatie te vinden.

Linda en Harm