Inmiddels zijn wij al ruime tijd actief met aan Duitse Doggen gerelateerde zaken. Het houden van Duitse Doggen, het bezoeken van hondententoonstellingen, af en toe een nestje puppen en het onderhouden van contacten met andere mensen in de Duitse Doggen wereld.

Tegenwoordig is het gemakkelijk, via social media, om wereldwijd contacten op te bouwen en te onderhouden. Wij maken veel gebruik van facebook en u kunt ons daar volgen. Helaaas zijn er steeds meer mensen die hun website opgeven en op deze manier veel gegevens verloren laten gaan. Om deze reden houden wij onze website, waar iedereen alle informatie over ons en onze Doggen kan vinden. En wij houden het natuurlijk in eigen beheer. Facebook gaat sneller, eventjes een fotootje uploaden, snelle reacties, maar ook vluchtig en probeer maar eens informatie van verleden jaren terug te vinden. Onder het knopje contact kunt u een link naar onze facebookpagina's vinden, maar onze website blijft voor ons het belangrijkste.

Deze website is opgericht voor en over onze Duitse Doggen. Informatie over gezondheidsonderzoeken, planning, geboorte en opgroei van puppen, voormalige nestjes, uitslagen van tentoonstellingen en andere relavante informatie. Mocht u vragen hebben over ons en/of onze Duitse Doggen, u kunt ons op verschillende manieren vinden en bereiken. Nogmaals, gebruikt u dan het knopje contact.

Wij nodigen u uit om rustig rond te kijken en eventuele vragen aan ons te stellen. Wij gaan niet uitleggen op deze website hoe het ras van Duitse Doggen is ontstaan, hoe het is om Duitse Doggen te houden of wat de raseigenschappen zijn. Daarover is op internet genoeg informatie te vinden.

Linda en Harm

Linda en haar Dogjes