Abintu, Abintu Gesha van 't Brökske.

Abintu Gesha van 't Brökske

Abintu, onze eerste dame met onze eigen kennelnaam, van 't Brökske. Abintu is geboren op 14 april 2010 samen met haar broer, Angaj van 't Brökske. Een klein nest het A-nest, maar onze wens kwam uit, een gestroomde doggendame.

Abintu Gesha, de A van Abintu voor het A-nest en Bintu betekend; dochter van. Gesha komt van Genius, de vader van het A-nest en Shanti, de moeder van het A-nest.

Abintu is nu enkele maanden bij ons en het bevalt prima. Abintu kan goed opschieten met de andere Doggen en onze katten. Omgedraaid vinden allen het prima dat Abintu bij ons gezin hoort maar op sommige momenten is zo'n pup natuurlijk behoorlijk druk. Gelukkig kunnen ze de aandacht verdelen en iedereen doet zijn/haar best om het Abintu naar de zin te maken. Leergierig, oost-Indisch doof, altijd honger, speels, ondeugend, dat zijn enkele zaken die bij Abintu passen.

Momenteel is ze hard aan het groeien en gaat ze naar de puppy-school. Wij zijn erg benieuwd hoe Abintu uitgroeit, dat geldt ook voor haar broer Angaj. De eerste echte Brökske's, voor ons erg spannend.

Terug naar teven